Információ - Mobil: | +36 209 555 308
Mail: freedom@godavari.hu

Meditáció

Béke

A béke abszolút nyugalom és nyugalom, amelyben minden mentális módosítás, gondolkodás, képzelet, szeszély, fantáziák, hangulatok, impulzusok, érzelmek, ösztönök stb. Teljesen megszűnnek, és az egyéni lélek saját, őshonos dicsőségében nyugodt állapotban nyugszik . Természetesen nem a mentális nyugalom ideiglenes állapota, hogy a világi emberek közös szóhasználatról beszélnek, amikor rövid ideig nyugalomba vonulnak egy erdei egyházban egy rövid pihenésre. A béke a szuper tudatosság negyedik állapota. A legfőbb boldogság, az örök élet és az örök napfény világa, ahol a gondolat, aggodalmak, aggodalmak és félelmek, amelyek a lelket gyötrődnek ide, nem mernek belépni; ahol a kaszt, a hit és a szín minden különbsége teljesen eltűnik az isteni szeretet egyikében, ahol a vágyak és a vágyak teljes nyugalmi állapotot találnak.

A béke belül van. Keresse meg azt a szívében, a szívében, az egyik hegyes koncentrációban és meditációban. Ha nem talál békét ott, akkor sehol sem találja meg. Ne feledje, kedves barátaim, hogy az élet célja a béke elérése, és nem a hatalom, hírnév és gazdagság elérése. A vágy a béke legnagyobb ellensége. Nincs olyan béke, aki nincs koncentrálva. Nem lehet boldogsága a szeszélyeseknek. Ebben a legfelsőbb békében minden fájdalom, minden bánat, szenvedés és megpróbáltatás örökké eltűnik. Az örökkévaló béke közel áll azokhoz, akik maguk ismerik magukat, akik elváltak a vágytól és a szenvedélytől, a természetben és a gyengéd gondolatokban. Az, aki legfőbb hitet övezi, és aki az érzékek fölé mesteredett, gyorsan megszerzi a legmagasabb békét.


A tanácsok pontosságáért és hasznosságáért a szerkesztő mindent megtesz, de tartalmukért és a betartásuk következményeiért felelősséget nem vállal. Fontosnak tartjuk, hogy tevékenységünk a "nem-ártás" szellemében működjön, ezért ha valamely írás, kép vagy olvasmány, bárki érdekét sértené vagy pontosításra szorulna, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kijavíthassuk az esetleges hibákat, félreértéseket. 2010 (C) Copyright by Godavari. Az oldalon megjelenített szöveges és képi tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak. Bármely, a személyes célú használaton túlmenő felhasználáshoz a jogtulajdonos írásbeli engedélye szükséges.